Contacteer ons
Jeffrey John

Telefoonnummer : 18771139915

WhatsApp : +8618771139915

Guangdong Yian Technology Co., Ltd.

EANNE BEHANDELT GEZONDE ADEMHALING

  • Guangdong Yian Technology Co., Ltd.
  • Guangdong Yian Technology Co., Ltd.
  • Guangdong Yian Technology Co., Ltd.
  • Guangdong Yian Technology Co., Ltd.
  • Guangdong Yian Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Zuidoost-Azië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken EANNE Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 20000000-50000000 Opgericht Jaar 2015
Export pct 60% - 70%
Inleiding

De Technologieco. van Guangdong Yian, Ltd werd opgericht in 2015.

Wij specialiseren ons in de vervaardiging en de verkoop van niet-geweven producten.

Onze fabriek heeft 1800 vierkante meters van productieworkshop van 100000 niveau stofvrije workshop, 20 productielijnen van het vliegtuigmasker en 10 vouwend maskerproductielijnen.

De hoofdproducten omvatten het volwassen beschikbare masker van het masker、 chirurgische gezicht、 die KN95 masker en van het jonge geitjes beschikbare masker、 jonge geitjes KN95 vouwen vouwend masker.

Wij kunnen beschikbaar gezichtsmasker veroorzaken 1 miljoen PCs die per dag en KN95 masker 100000 PCs per dag vouwen.

Welkom klanten om het bedrijf voor verwijzing en inspectie te bezoeken

 

China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Geschiedenis
De Technologieco. van Guangdong Yian, Ltd werd opgericht op 25 December, 2015, hoofdzakelijk bezet in beschermende maskers, niet-geweven producten, en de producten van de arbeidsverzekering. Wij hebben een zeer volledig aanbestedingssysteem en een pakhuisbeheersysteem, gevestigd en in China door de websites van de heersende stromingse-commerce verkocht. Onze voorzitter, M. Liu leidde 20 jonge en energieke werknemers tot bereikte zeer optimistische verkoop in dit jaar.

 

In 2016, hebben wij 5 vlakke maskerproductielijnen en 1.000 vierkante meters stofvrije workshops, vormden ons eigen R&D-team, en technisch team, en waren van plan om ons eigen masker merk-EANNE te vestigen. Verstrek inventarisverzekering voor onze eigen verkoop op e-commerce bedrijfswebsites (met inbegrip van Taobao, TianMao, de websites van PingDuoDuo B2C in China).

 

In 2017, bleven wij onze online verkoopzaken en fabrieken uitbreiden. De kwaliteit van onze producten is erkend door more and more consumenten. De integratie van productie en online het verkopen maakt onze producten concurrerender. Er zijn vele detailhandelaar, apotheken, groothandelaars en supermarkten Begonnen die ons te contacteren en wordt gevraagd om onze gemerkte producten in hun opslag te verkopen.

 

In 2018, haalden voordeel wij uit deze kans om de off-line zaken uit te voeren. De fabriek controleerde strikt de kwaliteit van de producten, en wij en onze verdelers werden gevestigd een wederzijds voordelige en win-win verhouding. wij hebben onze producten op Meer e-commercewebsites verkocht, en de distributiekanalen hebben online en detailhandel behandeld.

 

In 2019, verbeterden wij onze beheersvaardigheden, beter op klantentevredenheid, en aan meer sociale serviceactiviteiten deelnemen. Onze productielijn is verder uitgebreid en gehad een zeer aanzienlijke dagelijkse leveringscapaciteit. Met de geleidelijke uitbreiding van de invloed van het EANNE-merk, hebben wij meer eminente talentenjonge werknemer geabsorbeerd en een volledigere van de productiesysteem en naverkoop de dienstervaring gebouwd.

 

In 2020, staan wij voor de uitdaging van covid-19. ons bedrijf antwoordde snel en schonk heel wat vrije beschikbare gezichtsmaskers aan de burgers om tegen deze epidemie te verdedigen. De wereld ziet de bedreiging van een nieuw type van coronavirus onder ogen. Met de certificaten van Ce en FDA-en ISO-kwaliteitscertificeringen voor maskers, zijn wij begonnen onze zaken overzee uit te breiden. Geconfronteerd met een complex marktmilieu heeft dit jaar, EANNE-merk altijd gedaan wat het bij, kwaliteitsborging en klantenervaring goed is. die twee dingen zijn altijd met hoogste prioriteit.

 

Als collectieve burgeropdracht en sociale verantwoordelijkheid, wordt EANNE hoogst erkend door lokale economisch door het bevorderen van de ontwikkeling van regionale werkgelegenheid en industrieel niveau. Wij leven bedrijfsethiek na en geloven in betrouwbaarheid.

Dienst

Pre-sales de Dienst & Steun

Gebaseerd op de technische eisen van de klant en bestaande procesvoorwaarden, na de toegang tot van en het maximaliseren van volledig de technische, economische en milieuvoordelen van klanten, optimaliseren wij ons ontwerp om de goedkeuring van de klant te krijgen. om het even wat klantenbehoefte, met inbegrip van het productenmateriaal, grootte, kleur, kartongrootte en kleinhandels directe box.can vertelt ons, kunnen wij bespreken als het doenbaar is. de totale kosten zullen samen berekenen.

 

De dienst & Steun tijdens Verkoop

De het programmainformatie van de detailvervaardiging kan worden verstrekt periodiek zoals verzoeken om klant te maken de vooruitgang kennen en vanaf de bevestigde INFORMATIE inspecteren.

 

De naverkoopdienst

Het is werkelijk ongebruikelijk om klachtenbrieven van onze klanten te ontvangen. Ik wil onze klanten aan rust verzekerde dat wij al klachtengeval op een strikte manier zullen behandelen en een bevredigende oplossing zullen verstrekken die uw verwachtingen zal overschrijden.

 

Ook, zal een onderzoek worden uitgevoerd om de worteloorzaak van de problemen van de productkwaliteit te bepalen en de noodzakelijke beschermingen uit te voeren om hen te verhinderen opnieuw te gebeuren. Verwacht een vraag of koppel e-mail van ons binnen 2 dagen terug.

 

Ons de dienstsysteem plaatst stamgastwinst en tevredenheidsonderzoek om toekomstige werkzaamheden te verbeteren.

 

De onmiddellijke communicatie met skype/de steun van Whatsapp/Wechat of van de telefoon kan een klant garanderen om ons te bereiken voor het geval dat om het even welk probleem met de producten

China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 
Ons Team
Ons team omvat 103 leden, hebben wij beheersteam, verkoopteam, ingenieurs en productiearbeider, kwaliteitscontrolepersoneel en financieren en boekhoudingsbureau, het personeel van het pakhuisbeheer en het team van de logistiekdienst. Het gehele team is zeer dynamisch en specifiek. 76% van de leden hoger onderwijs hebben ontvangen. Er zijn zeer professionele mensen in de efficiency van productproductie, financieel boekhoudsysteem, modern pakhuisbeheer, en de ontwerper van de websitepagina. Wij verzamelen ons samen om producten met meer marktpotentieel te ontwikkelen. maak onze consumenten een betere ervaring van de consument hebben en de snellere logistiekdiensten verlenen. Onze teamleden groeien snel met het bedrijf, zijn wij ook geëngageerd aan het creëren van meer waarde voor klanten.
China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
China Guangdong Yian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1